Søndagsinspiration: Stephen Kings Om at skrive

Af | 2018-11-24T14:24:30+01:00 24. november 2018|Kategorier: Inspiration, Research, Skrivevaner|Tags: , , |0 Kommentarer

Dagens inspiration er en tegnet fortolkning af et afsnit af en af de bedste bøger, der nogensinde er skrevet om skrivehåndværket og det at være forfatter, Stephen Kings Om at skrive. Afsnittet, der handler om dit skrivested, og hvad der er vigtigt, når du skriver, er tegnet af forfatteren Gavin Aung Than fra siden Zenpencils Den fanger tonen i Kings bog og hans grundbudskab rigtig godt. Du finder den på knappen her.

SE DEN TEGNEDE FORTOLKNING AF AFSNITTET “THE DESK” HER

Overvej dernæst hvordan dit eget skrivested er. Hvad skal der til for, at du får skrevet din bog?

Lån Slow living – sænk tempoet og lev et liv med mening på e-reolen

Forholdet mellem min bog om slow living og e-reolen har været lidt som i en romantisk Hollywood-film. On again off again. Årsagerne er mest tekniske, men de skulle være løst nu, og parforholdet er lykkeligt lige nu. Du kan låne bogen gratis, og det fungerer på samme måde, som når du låner en fysisk bog på dit lokale bibliotek. Du skal blot benytte knappen herunder. God læselyst.

LÅN SLOW LIVING – SÆNK TEMPOET OG LEV ET LIV MED MENING

 

Slow living

 

Om forfatteren:

Ole Ditlev Nielsen (f. 1975) er forfatter, der har skrevet en række anmelderroste fagbøger om undervisning, forandringer og stress. Siden 2011 har han holdt en lang række foredrag, kurser og workshops over hele Danmark. Ole bor i Ørestad, er gift, har to børn og tilbringer mindst en måned om året i Sydøstasien, hvor han samler inspiration til nye skriveprojekter.

Læg en kommentar