Jeg skriver hver dag. Det gør jeg naturligvis, fordi det er min metier. At skrive bøger er omdrejningspunktet for mit professionelle liv, men der er mange flere aspekter i mit daglige skrivearbejde. Jeg skriver blogposts, udkast til nye projekter, materiale til online-kurser, haiku-digte, dagbog og tager notater i min Bullet Journal. Jeg er ikke i tvivl om, at det er den daglige vane med at skrive, der de seneste 5 år har sat mig i stand til at skrive seks (snart syv) bøger, mere end 150 blogposts på forskellige platforme og ikke mindst til at sige et lønmodtagerjob op og i stedet etablere mig som forfatter og foredragsholder. At skrive hver dag er min vigtigste vane.

Fordelene ved at skrive hver dag

Ovenstående er blot de konkrete resultater af mit daglige skrivearbejde. Der er også en lang række afledte fordele ved det. Dem kommer du også til at mærke, hvis du gør det til en daglig vane at skrive.

Sådan gør du det til en vane at skrive hver dag

Der er ikke nogen fiks og færdig opskrift på, hvordan man kommer til at skrive hver dag. Det kan meget vel være, at det, der virker for mig ikke nødvendigvis virker for dig. Noget af det, der har hjulpet til at skrive hver dag, og som du også kan prøve, er disse ting:

Med disse otte punkter er du godt på vej. I virkeligheden er det ikke så kompliceret. Det handler bare om at sætte sig ned og skrive. Hver dag.

Søndagsposten går på juleferie, men Søndagslisten fortsætter hele december

December er for de fleste en travl måned. Det er det også for mig. Jeg skal undervise, holde kurser og foredrag og er derudover ved at lægge sidste hånd på manuskriptet til min nye bog. Derfor holder Søndagsposten pause i december, men hvis du gerne vil have din ugentlige mail hver søndag morgen, anbefaler jeg i stedet Søndagslisten. Her får du en ugentlig mail hver søndag morgen med ideer til, hvordan du kan leve et langsomt liv med tid til det vigtige. Listen er naturligvis gratis, og du kan afmelde når som helst.

SKRIV DIG PÅ SØNDAGSLISTEN

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *