Du har to muligheder med din tekst

Af | 2018-08-13T15:04:13+02:00 13. august 2018|Kategorier: Inspiration, Skrivevaner, Udgivelse og markedsføring|Tags: , , |0 Kommentarer

Når du har skrevet dit nyhedsbrev, din novelle eller din blogpost, så har du to muligheder:

Du kan blive bedømt. Det er naturligvis ubehageligt. Du bliver anmeldt, udsat for kritik eller afvist af en redaktør på et forlag. Din chef vender tommelfingeren nedad til det projektforslag, du har skrevet. Der er læsere, der vil misforstå dig. De kender dig ikke, men de har en holdning til dig alligevel. De har kastet et totalt overfladisk og hastigt blik på din tekst (hey, vi har alle sammen travlt, ikke sandt?). men de bedømmer dig alligevel. Du bliver udsat for negativ opmærksomhed.

Det betyder alt sammen, at din tekst – eller i det mindste noget af den – er blevet læst.

Og så er der alternativet:

Din tekst kan blive ignoreret.

Det er naturligvis langt det behageligste. Så bliver du ikke udsat for negativ opmærksomhed. At blive ignoreret er det sikre valg, men det betyder også, at din tekst ikke bliver læst.

Det er op til dig.

Ny bog: Slow living – sænk tempoet og lev et liv med mening

Min kommende bog der handler om, hvordan vi konkret kan sænke farten og bruge vores tid på det, der er meningsfuldt for os, udkommer onsdag den 5. september. Du kan følge nyheder om bogen på FacebookInstagram og på 20 Skridts hjemmeside.

Vidste du, at jeg skriver to søndagsmails?

Ud over disse tekster om at skrive, skriver jeg også om det gode arbejdsliv, om at få tid til det vigtige og om slow living. Hvis du har lyst til at læse mine tekster om disse emner, kan du tilmelde dig her.

Om forfatteren:

Ole Ditlev Nielsen (f. 1975) er forfatter, der har skrevet en række anmelderroste fagbøger om undervisning, forandringer og stress. Siden 2011 har han holdt en lang række foredrag, kurser og workshops over hele Danmark. Ole bor i Ørestad, er gift, har to børn og tilbringer mindst en måned om året i Sydøstasien, hvor han samler inspiration til nye skriveprojekter.

Læg en kommentar